♥ Godmorgon!

Godmorgon, vilken underbar morgon! Eller snarare förmiddag för dom som varit uppe hela morgonen och slitit.
Jag blev nyss väckt av att Pia från jobbet ringde mig, jag blev förstås skitglad och tänkte att jag skulle få jobb! Men nejnej, hon skulle bara berätta att hon satt in mig på utbildning på fredag och höra lite om hur det gick med delegationen och sådär. Men men, alltid något!

Idag är det varmt och solen lyser fast det blåser ganska rejält. Jag tror det lär bli ganska kallt senare idag, vi får väl se. På schemat idag står iallafall att städa undan i lägenheten, dammsugning och tvätta golven. Sen bege mig till Micke&Maria för att fylla i alla papper till sts, beställa polisregisterutdrag och boka hälsoundersökning samt skriva mitt personliga brev. Oh herregud vad mycket jag har att göra egentligen... för min egen skull skriver jag upp lite punkter här som jag ska checka av; 


Application - Fyll i och maila till sts

Personligt brev - Skriv ett personligt brev (engelska) på 1-2 sidor till värdfamiljen

2st Childcare Reference Form - Be referens fylla i och signera

1st Personal Reference Form - Be referens fylla i och signera.

Medical History - Boka läkartid och be läkaren fylla i och signera samt stämpla.

Kopia på körkort  - Skicka en kopia på körkortet.

Kopia på senaste pass

Polisregisterutdrag -  fyll i och skicka till Rikspolisstyrelsen i Kiruna

Foton - Minst 4 foton på mig tillsammans med barn.

Profilbild - Ett nytaget foto i passfotostorlek som man sätter fast på framsidan i det personliga brevet.

Så, detta är vad jag ska pyssla med idag.
Sen middag och melodifestival hos bror min ikväll!



& Imorgon åker jag och mina pärlor emma & cilla förhoppningsvis till tyskland! ;)

ha en fin dag, xoxo

♥ England, England & England.

Godkväll folk.
Det har varit en intressant helg med många intressanta erbjudanden, haha.
Jag är inte den som är den så ja, det var mycket trevligt.
Nu är klockan 00.13 och jag sitter här och dricker vin, läser londonbloggar och lyssnar på Jeremih.
Kan det bli bättre? Mja, knappt.
Jag läser allt jag kan hitta om England just nu, även om det mesta är redan läst förrut. Jag kan sitta i flera timmar och läsa om vuxna människor som åkt till England, gift sig, skapat en familj där och jag blir så fruktansvärt avundsjuk. Jag vill också!

Visserligen kommer jag ju förhoppningsvis till England i augusti om jag får en match, visserligen som Au Pair men äh. Bättre än inget och allting har ju sin tid. När Au Pair tiden går ut letar jag efter ett eget place i london, sen får vi hoppas allt går som jag vill.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att STS intervjuaren ringer mig senare idag, nog för att jag är dönervös och kommer få hjärnsläpp men så skönt när det är över och man kan få lite klara besked på saker och ting.
Aja, nu ska jag avsluta mitt vin sen gå och sova.

xoxo


♥ Tröttis!

Godmorgon kära läsare. Ja, klockan är 20.18 men det är god morgon för mig haha. Jag har lyckats med att sova bort verkligen HELA dagen idag och det känns inte lika kul nu när man börjar piggna till faktiskt.
Jag somnade visserligen klockan 7 imorse, sen har min mobil ringt var femte minut hela dagen, men inte har jag vaknat för det nejnej.

Så ja, det finns inte så mycket att berätta om dagen mer än att jag och min bebis har legat i sängen hela dagen och sovit. Skönt var det.

OCH, jag vill lova att jag blev glad när jag väl vaknade ikväll. Intervjuaren från STS har ringt mig idag, dock så svarade jag ju inte men det betyder helt enkelt att det går undan och framåt. Så jag hoppas på att hon ringer igen på måndag så jag kan ta min intervju och bli klar med den då.

För tillfället är England det enda som finns i mina tankar. Alla förberedelser, allt som måste fixas, intervjuen osv.
Jag funderar också på vilka jag kommer sakna i perstorp, i sverige. Det är inte många men det finns några stycken. Jag funderar på om man ska ha en avskedsfest när jag åker så jag får säga hejdå till alla eller om man bara ska dra? Jag känner att det är ganska troligt att jag kommer gråta sönder när jag lämnar mina nära och kära iallafall.

Och jag har ett önskemål, mina bästa finaste pärlor (ni vet vilka ni är), ni SKA följa med mig till flygplatsen när jag åker. Jag kommer sakna sönder. ♥